Charlie (sv)

Lugnet före stormen

Peter hörde nåt i hallen han blev lite rädd sen plingade det på dörren. Peter springer till dörren för att öppna dörren. Där står mamma hon kollar lite oroligt på Peter. Vad är det mamma, frågade Peter. Jag vet inte vad som har hänt, sa mamma. Jag mår bara inte bra jag har ont i lungorna. Va, sa Peter var inte rädd Peter det kommer att gå bra, sa mamma. Just nu ska jag till sjukhuset och kolla vad det är med mig. Men jag är rädd sa Peter va inte det sa mamma. Du kan få följa med mig till sjukhuset sa mamma. Jag vet inte om jag vill det, sa Peter det kommer gå bra jag lovar det sa mamma.

När de kom till sjukhuset så skulle de kolla vad det är med mamma. Det kommer att gå bra sa doktorn.

En dag senare

Sa ju att det kommer gå bra nu är jag ju frisk. Men känner du ingenting längre nej inte så mycket. Men det känns fortfarande lite grann så klart det går bara inte bara bort. Det kan ta ett tag sa mamma. Ja det är klart sa Peter men det är över nu Peter sa mamma. Det hoppas jag för jag drömde en liten mardröm inatt. Du dog i den jaja du drömde bara sa mamma.

En vecka senare

Jag gick och tänkte hela dagarna tills den dagen kom. Hon fick hjärtattack jag var så himla rädd hon behövde fortsätta leva jag kommer inte klara mig utan henne men jag kan inte göra något åt det. Jag kommer bo på ett barnhem till nån vill adoptera. Jag har träffat en ny kompis på barnhem han heter Casper. Jag och Casper blev adopterades till samma familj.

Ett år senare

Wow jag har snattat så mycket sa Peter. Peter du får inte snatta sa Sanna. Men han lyssnade inte.

Ett år senare

Gud jag är stolt över dig Peter.