Zack (sv)

Berättelser VT-2017:

Zombiejägaren

Det var en cool kille som var en zombiejägare. Han hette John och var 35 år. Han hade skyddsväst gröna byxor. Han hade en massa gevär och andra grejer.

Han skulle till stor stan och leta. men sen såg han någon som satt där. han klev ur bilen och gick dit och tittade. Han sa är det bra Hon sa, nej för att jag har blivit jagad av en massa zombier. Vill du in i bilen sa John.
-Ja.
Hon var  väldig smutsig och grät. Killen skrek DET KOMMER ZOMBIER IN I BILEN JAG TAR DOM. Hon sa nej vi tar dom. Okej. Det kom en springande zombie och attackerade tjejen. John sköt honom. Hon fick ett litet zombiebett. Hon fick en medicin som gjorde så att hon blev bra igen.

Dom såg en glassbil och skulle se om det var en osmittad person. John och tjejen gick in i glassbilen. Kolla det sitter en där. Mår du bra? Ja. Han fick sätta sig i bilen. Kom vi gå in i huset. Det satt en zombie där. Man såg blodet rinna långsamt på hans kropp. Kolla han har ingen arm. Kom vi går till nästa rum. Det hängde en massa zombier i taket. Tjejen sa blä, killen sa coolt. Dom är inte dödade men dom kommer nog inte komma loss. Vi går till källaren. Dom hörde en massa ljud i källaren. Dom tittade in. Jävlar vi går och hämtar mera vapen dom är för många vi kommer bli zombier annars kom. Dom sprang det snabbaste de kunde till bilen. Vi ska ha shotgun.

Dom gick tillbaks men dom såg ett zombiedagis. De lekte. Dom leker zombietafatt. Skit i det nu kom vi ska döda sa John. Dom gick ner till källaren. Dom var inte där dom hade rymt. Kom vi går till vinden dom borde vara där. När dom kom till källaren så var det ett sovrum som det låg en massa zombies. Vi kött som dårar när vi hade skjutit alla som låg i sängarna så hörde vi jättemånga nere i källaren. Kom vi går ner i källaren så att vi blir av med dom. Dom gick ner och John hittade en bazooka ock en bomb som han kastade ner så att alla dog.

Dom gick ut och fick se att bilen var borta och mannen som satt i bilen. Men dom hittade två moppar men då fick man inte med alla vapen så att dom fick leta efter något annat. Dom hittade en golfbil. Dom körde i väg. Är vi framme ja men det är ju den där killen som vi såg vid glassbilen. Ja det är den sista zombien jag går och skjuter den. Zombien var så smidig så att den fick aldrig ett skott i sig. Hjälp han jagar mej jag har inga skott kvar. John var inte ett dugg smidig. Hjälp skjut mej så att inte jag blir en zombie.

Pang sa det. Jaha nu var det bara jag kvar…

Där var det slut